Autostoelen

Autostoelen

Auto stoelen

Auto stoelen kunnen met de tijd slijten of uit vorm raken. Dit is slecht voor uw rug en hierdoor kunt u extra vermoeid raken tijdens het rijden. Woltjer kan uw stoelen deskundig repareren waardoor het zitvlak en steungedeelte weer werken zoals het hoort. Ook kunnen gaten of schaafplekken die ontstaan zijn door slijtage of brandgaten gerepareerd worden alsof er nooit iets is gebeurd.

Lederen Interieurs

Het vervangen of repareren van uw lederen interieur is een vak apart. Woltjer verstaat dit vak als geen ander en kan uw auto voorzien van leer. Als leer geen standaard optie is bij uw dealer dan kunt u bij ons terecht. Wij brengen het leer vakkundig aan zodat u geen verschil ziet tussen het aanbrengen van leer bij de dealer of via ons. Hierbij werken wij met de hoogste kwaliteit leder zodat u nog jaren kunt genieten van uw lederen interieur. Woltjer autobeklederij is zelfs gespecialiseerd in bijzondere projecten zoals het bekleden van een Ferrari of oldtimer met leer. Bekijk hiervoor ook onze projecten pagina.

Auto leder bekleden

Bij Woltjer in Enschede is het mogelijk om uw hele auto opnieuw te voorzien van een leder interieur.
Denk bij uw auto leder bekleden niet alleen aan uw stoelen, maar bijvoorbeeld ook aan de deurpanelen, het dak, het dashboard of het stuur.

Wanneer u ervoor kiest om uw auto volledig leder te bekleden kunt u er bij Wolter zeker van zijn dat dit gebeurt met leder van hoge kwaliteit.

Auto bekleding reparatie

Na een tijd gebruik te hebben gemaakt van uw auto is het normaal dat er slijtageplekken ontstaan.

Alleen ziet dit er natuurlijk niet mooi uit. Naast het feit dat een scheur in uw bekleding er niet mooi uit ziet kunnen uitgezakte stoelen en stoelkussens slecht zijn voor uw lichaam.

Woltjer biedt hiervoor reparatie oplossingen zoals:

– Reparatie aan instapschade

– Reparatie aan stoelen en deurpanelen

– Reparatie aan slijtage plekken

– Reparatie aan stuur en dashboard

Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden!