Diensten

Diensten

Werkwijze

Woltjer staat bekend om kwaliteit en service. Dit is iets dat we het allerbelangrijkste vinden en we dan ook graag hoog in het vaandel houden. Bij ons zult u al snel merken dat wij er alles aan doen om de hoogste kwaliteit te leveren. Als geen ander streven wij er naar dat u tevreden naar huis gaat. Want wij willen alleen tevreden klanten onze deur zien verlaten. Met de jarenlange ervaring in autobeklederij merkt u al snel dat het met de kwaliteit en service bij ons gewoon goed zit. U kunt zo op ons rekenen en bouwen als het gaat om service en kwaliteit. Woltjer zal er alles aan doen dat de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Het beste eindresultaat

De materialen kunnen nog zo goed zijn, maar als deze niet juist worden verwerkt dan wordt het eindresultaat alsnog niet mooi. Woltjer heeft jarenlang ervaring in het bekleden van auto’s en andere voertuigen. Deze ervaring steken wij iedere dag weer met veel enthousiasme in ons werk. Met behulp van de beste machines zorgen wij ervoor dat u het beste eindresultaat krijgt. Alleen met het beste eindresultaat krijgen wij een tevreden klant terug. Woltjer autobeklederij zal er alles aan doen om een klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Vaste prijsafspraken

Woltjer geeft altijd duidelijkheid over de werkwijze en de prijzen. Bij ons krijgt u altijd van te voren te horen wat de kosten zijn voor het repareren, restaureren of vernieuwen van uw interieur of bekleding.  Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen transparant zijn zodat u op ons kunt vertrouwen. Als u benieuwd bent naar onze prijs voor uw project dan kunt u gerust contact opnemen. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor uw voertuig.


Reparatie van stoelen of bekleding

Soms hoeft u de complete bekleding van uw wagen niet te vervangen. Het repareren van uw bekleding is dan al voldoende. Woltjer autobeklederij is gespecialiseerd in het repareren van stoelen en bekleding. Door dit professioneel aan te pakken ziet u later niet meer waar de schade heeft gezeten.  Dit is de kracht van waaruit wij uw schade repareren. Het is de kunst om hier helemaal niets meer van terug te zien en dit is iets waar Woltjer autobeklederij de beste in is.

Cabrioletkappen

Een stoffen kap is natuurlijk prachtig op een cabriolet, maar op den duur komt er slijtage voor aan de kap. Slijtage ziet er niet mooi uit en op den duur kunt u last krijgen van lekkages. Woltjer autobeklederij kan u helpen met het bekleden van cabrioletkappen. We hebben dit in het verleden gedaan voor diverse automerken bij zowel nieuwe auto’s als oldtimers. Wij kunnen de cabrioletkappen restaureren of compleet vervangen. Na het uitvoeren van onze diensten ziet uw cabriolet er weer als nieuw uit.

Oldtimer buddyseats

Woltjer autobeklederij kan u niet alleen verder helpen met het bekleden van uw auto, maar ook bij het bekleden van oldtimer buddyseats van de motor. U kunt bij ons met een gerust hart uw oude Zündapp, Kreidler, Harley of BMW brengen. Wij zorgen ervoor dat met een nieuwe oldtimer buddyseat uw motor er weer als nieuw uitziet. Mocht vervanging nog niet nodig zijn dan kunnen wij de buddyseats zelfs restaureren.

Inbouw dvd schermen

Woltjer autobeklederij kan speciaal voor uw auto op maat inbouw dvd schermen in uw bekleding aanbrengen. Terwijl u een lange autorit maakt kunnen de kinderen naar een filmpje op de schermpjes kijken. De inbouw dvd schermen zorgen zo voor extra vermaak tijdens uw auto trip. Doordat ze vakkundig worden weggewerkt in de bekleding lijkt het bijna als of de schermen er altijd al zo gezeten hebben.

Maatwerkstoelen

Net als voor vrachtauto’s kan Woltjer autobeklederij u helpen aan maatwerkstoelen voor bouwmachines. U kunt zo comfortabel plaats nemen in een graafmachine dankzij u op maat gemaakte stoel. Woltjer geeft u graag advies over een maatwerkstoel voor bouwmachines.

Tapijt

Niet alleen de bekleding van uw auto kan aan vervanging toe zijn. Het tapijt slijt ook met de jaren en Woltjer autobeklederij helpt u graag verder bij de vervanging van uw tapijt. U kunt bij ons gerust een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte voor het vernieuwen van uw tapijt.