Over Ons

Over Ons

Woltjer is een bedrijf dat letterlijk in de achtertuin uit hobby en voorliefde voor auto’s begonnen is. Twintig jaar geleden begonnen Eric Woltjer en Margo Bult in een schuurtje achterin de tuin met het bekleden van auto’s. Het begon allemaal als een onschuldige hobby, maar binnen een kort tijdbestek begon het bedrijf te groeien. Het was niet meer mogelijk om het bekleden van auto’s uit te voeren in de achtertuin en er werd een groot bedrijf opgericht. Eric Woltjer en Margo Bult maakten van hun grote hobby en hun passie voor auto’s hun beroep.

Het groeiende bedrijf kreeg negen man personeel en een eigen werkplaats met showroom. Eric Woltjer en Margo Bult hebben ondertussen al ruim 35 jaar ervaring. Deze ruime ervaring wordt toegepast in een groeiend bedrijf waarbij iedere dag opnieuw met passie aan auto’s gewerkt wordt. Vroeger hielden ze zich alleen bezig met het bekleden van auto’s. Vandaag de dag hebben ze nog meer kennis opgedaan uit de autobranche. Ze haalden kennis in huis over vrachtwagenstoelen met vakkundig personeel. Zo kon Woltjer niet alleen het bekleden van auto’s uitvoeren, maar ook advies geven over de juiste vrachtwagenstoelen in een vrachtauto. Door dit aan te bieden was het complete totaalpakket van Woltjer autobeklederij geboren.

Vroeger was autobekleding de boventoon van het bedrijf, maar vandaag de dag kunt u voor nog veel meer werkzaamheden bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring kijken wij nergens meer van op en voeren wij diverse klussen uit in onze eigen werkplaats. De klusjes zijn hedendaags geworden zoals het plaatsen van dvd schermen in autostoelen. Maar ook de voorliefde voor oldtimers keert terug met het restaureren van cabrioletdaken en bekleding van oldtimers. Zelfs oldtimer brommers kunnen terecht bij Woltjer autobeklederij. In iedere klus is de passie van de twee terug te zien in de projecten. Diezelfde passie en ervaring hebben ze overgebracht op hun ervaren personeel. Iedere dag weer zijn ze bezig met het uitvoeren van een klus waar ze nog jaren trots op kunnen zijn.

U kunt dezelfde passie als Eric Woltjer en Margo Bult terugzien in uw eigen voertuig. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en maak kennis met de kwaliteit van Woltjer. U zult zien dat het bedrijf een geschiedenis heeft om trots op te zijn.

Contact:

Woltjer Autobeklederij

Lonnekerbrugstraat 80a

7547 AJ Enschede

email Info@woltjer.org

phone 053 4341366

print 053 4364886

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur