Vrachtautostoelen

Vrachtautostoelen

Vrachtautostoelen

Als u regelmatig onderweg bent voor uw beroep dan is het belangrijk dat uw stoel goed zit. Vrachtautostoelen worden regelmatig speciaal voor de chauffeur aangemeten. U zit vaak uren op de weg en een standaard stoel voldoet dan vaak niet aan de eisen van uw lichaam. Als uw stoel niet goed aangemeten is dan kunt u op den duur last krijgen van rug- en andere klachten. Het is belangrijk voor uw mentale en lichamelijke gezondheid dat u vrachtautostoelen van hoge kwaliteit heeft.

Jarenlange ervaring

Woltjer is ervaren in het geven van advies voor de juiste vrachtautostoelen. Er wordt hierbij gekeken naar de omvang van de vrachtwagenchauffeur en de houding tijdens het rijden. Hierbij wordt een stoel uitgezocht die precies past bij uw lichaamsbouw. U zult merken dat u met een nieuwe stoel geen last meer krijgt van lichamelijke klachten zoals rugklachten. Een aantal vrachtwagenchauffeurs merkt zelfs dat ze fitter zijn tijdens het besturen van de vrachtwagen. De meeste chauffeurs klagen over vermoeidheidsklachten en deze lijken te verdwijnen met de juiste stoel.

Vrachtwagenstoel op maat

Voor u als vrachtwagenchauffeur is het belangrijk dat uw vrachtwagenstoel op maat is gemaakt zodat u geen klachten heeft en eraan kan overhouden.

Bij Woltjer is het mogelijk de perfecte vrachtwagenstoel aan te schaffen welke perfect passen bij uw lengte en gewicht.