Revisie en Reparatie

Revisie en Reparatie

Revisie

Vrachtwagenstoel uitgezeten of slijtageplekken

Wanneer uw vrachtwagenstoel is uitgezeten of slijtageplekken vertoont is het voor u lichamelijk belangrijk dat deze uitgezeten of versleten vrachtwagenstoel gerepareerd wordt. Bij Woltjer hebben wij veel ervaring met uitgezeten of versleten vrachtwagenstoelen en is het geen probleem om uw vrachtwagenstoel te repareren of reviseren.

De aanpak

Wij beginnen met de oude stof te verwijderen van uw uitgezeten of versleten vrachtwagen stoel. Vervolgens vervangen wij het oude schuim in uw versleten vrachtwagenstoel.

Opnieuw bekleden van uw vrachtwagenstoel

Wanneer het schuim gemaakt is voor uw uitgezeten of versleten vrachtwagenstoel, is het belangrijk om deze opnieuw te bekleden. Het bekleden van uw vrachtwagenstoel kan gebeuren door middel van leder en/of stof. Uw vrachtwagenstoel zal weer in nieuwstaat verkeren, zodat u weer comfortabel en zonder eventuele rugklachten kunt rijden.

Reparatie

Instapschade of slijtage aan de leuning

Het is gebruikelijk dat na een bepaalde periode uw vrachtwagenstoel gaat lijden aan instapschade of slijtage aan de leuning. Uiteraard is het belangrijk voor u om een goede en stevige rugleuning te hebben op uw vrachtwagenstoel. Ook instapschade aan uw vrachtwagenstoel is geen probleem om te repareren.

Stofferen en vullen

Wanneer uw vrachtwagenstoel lijdt aan instapschade is het belangrijk om het beschadigde gedeelte van uw vrachtwagenstoel te repareren. Dit is noodzakelijk, omdat dit anders kan leiden tot een duurdere en misschien onnodige reparatie. Wat voornamelijk voor u als bestuurder belangrijk is, is dat uw vrachtwagenstoel een degelijk en goedgevormd zitvlak en rugleuning heeft. Wanneer uw vrachtwagenstoel dit niet heeft kunnen wij bij Woltjer deze opnieuw vakkundig vullen en de stof repareren waar nodig.